van Zoggel Wonen

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Ons Verhaal

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn Esther & John Brugmans, ondernemers van van Zoggel Wonen & Zo. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan het Plein 1969 in Heeswijk-Dinther, maar ook online.

De website hebben we zo ingericht dat je volop inspiratie kunt opsnuiven, ideeën kunt opdoen en het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk kiezen is uit onze bijzondere collectie. Wie eerst wil voelen, vergelijken of van dichtbij wil kijken, is natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.

Het team

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen.

geschiedenis van zoggel wonen & zo


Het verhaal van van Zoggel Wonen & Zo begint in 1987. Mijn vader, Martien van Zoggel, richt een stofferingbedrijf op en begint zijn werkzaamheden vanuit de garage achter het huis. In eerste instantie bestonden de werkzaamheden uit het herstofferen van meubelen.

De klantenkring nam toe en al snel besloten mijn ouders een winkel te huren aan de Sint Servatiusstraat 9. In deze kleine maar gezellige winkel hebben John en ik het vak geleerd en in 1993 hebben wij uiteindelijk de winkel overgenomen van mijn ouders. De winkel aan de Sint Servatiusstraat werd uiteindelijk te klein en in 1995 zijn wij verhuisd naar onze huidige locatie in het oude Witgele Kruisgebouw.

In 2007 hebben we onze winkel een spectaculaire nieuwe uitstraling gegeven. Het is namelijk onze ambitie om de mooiste en beste woonwinkel van de regio te zijn, die uitstraalt dat wij passie hebben voor ons vak, want dát hebben wij!

Esther & John Brugmans
van Zoggel Wonen & Zo
Heeswijk-Dinther 

Meer afbeeldingen

Stel een vraag

* verplichte velden
Heeft u vragen? Neem contact op.